Logeren op een gezegende locatie

In rijkdom genieten van rust, ruimte en natuur. Onze comfortabele B&B mét bushalte voor de deur is rustig gelegen midden in het Groene Hart en biedt u een weids uitzicht op het polderlandschap. Het is een ideale uitvalsbasis voor mooie fiets- en wandelroutes. Op slechts enkele kilometers bent u verwijderd van een puur stukje Holland waartoe het Nieuwkoopse plassengebied behoort. Bruisende steden zoals Amsterdam (Schiphol), Utrecht en Leiden liggen op gunstige afstand van de B&B. Zelfs het strand is binnen handbereik.

Logeren op een bijzondere locatie. Dat wil toch iedereen! Daarom maakten wij voor onze gasten een heerlijke verblijfplek. We hebben een vierpersoonsappartement en een tweepersoonsstudio met parkeergelegenheid op eigen terrein. Beide accommodaties zijn smakelijk ingericht, geheel zelfvoorzienend en bieden voldoende privacy. Handdoeken en bedlinnen zijn aanwezig, en indien gewenst, zorgen wij voor een goed gevulde koelkast. Kortom, we doen er alles aan om uw verblijf zo zorgeloos mogelijk te maken.

We hebben onze B&B met zorg en liefde ingericht. De unieke locatie, de sfeervolle accommodaties en de inspirerende omgeving zijn bij uitstek geschikt voor een meerdaagsverblijf. Bel of mail ons voor de mogelijkheden. Wij ontvangen u graag in onze Bed & Breakfast!

witte kerkje-33

Perfect voor elk verblijf

U kunt voor de deur parkeren en ook de bushalte is voor de deur. Binnen 40 minuten bent u o.a. in Amsterdam, Schiphol, Noordzee strand, Utrecht of Leiden. Dé perfecte uitvalsbasis. Juist ook voor fietsers, wandelaars en watersporters is de ligging, midden in het Groene Hart, vlakbij het natuurgebied de Nieuwkoopse Plassen, echt geweldig!

Kortom, perfect voor elk soort verblijf… zakelijk of vakantie, kort of lang, sportief of cultureel bij Het Witte Kerkje bent u op het juiste adres. Bel of mail voor een vrijblijvend gesprek en bezichtiging, u bent van harte welkom! Wij zorgen voor de verse bloemen en u enkel voor uw persoonlijke spullen, heerlijk toch?

Wilt u reserveren of heeft u nog vragen?

Bel dan naar +316 – 1130 0197 of mail naar karin@hetwittekerkje.com.
Het onderstaande formulier invullen kan natuurlijk ook. We staan u graag te woord!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Bezoek onze kerk

    • Het Witte Kerkje

    • Stationsweg 15
    • 2435 AN Zevenhoven