Omgeving

Het Witte Kerkje is rustig gelegen in Zevenhoven, middenin het landelijke Groene Hart. Deze gunstige ligging maakt de grote steden zoals Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag makkelijk bereikbaar.

Rondom Zevenhoven is genoeg te beleven. Zo kunt u golfen op de nabijgelegen golfbaan, uitwaaien op het strand, de Nieuwkoopse plassen verkennen en tal van andere activiteiten ondernemen. Daarnaast is deze locatie een ideale uitvalsbasis voor een bezoekje aan de Keukenhof in Lisse of het Rijksmuseum in Amsterdam.

Ook voor kinderen is er genoeg vermaak. Neem bijvoorbeeld een duik in openlucht zwembad ‘De Aarweide’ (3 km), of binnenbad ‘De Wel’ (3 km). Of bezoek een interactief museum zoals Corpus, Naturalis of Nemo.

Loopt u het Pelgrimspad of het Marskramerpad? Het Witte Kerkje ligt langs deze twee wandelroutes. Naast golf-, wandel- en fietsactiviteiten die gemakkelijk te ondernemen zijn in de buurt, kunt u ook schitterende vaartochten ondernemen; ontspannend met een sloep of fluisterboot, óf juist sportief met kano of sup-board!

U kunt bij kroonfietsen een fiets huren om de omgeving te verkennen. Via toproutenetwerk kunt u uw eigen fietsroute uitstippelen. Bij nikano kunt u terecht voor een fluisterboot op de Nieuwkoopse Plassen of bij lejosloepverhuur voor een sloep op de Amstel We helpen u graag verder!

Bezoek onze kerk

  • Het Witte Kerkje

  • Stationsweg 15
  • 2435 AN Zevenhoven