Terras

Wat begon als een spontaan idee, werd een plan, kreeg wortels en groeide uit tot een gezellig terras voor de deur van Het Witte Kerkje. Vanaf het voorjaar van 2019 is er in het weekend en op feestdagen een intiem terras waar een ieder voor een praatje, hapje en drankje van harte welkom is. Naast (h)eerlijke koffie en thee, frisdrank, ijs, is er huisgemaakt gebak en staan er kleine lunchgerechten op de kaart zoals een tosti, uitsmijter of de dagsoep. Wij doen ons best het u naar de zin te maken. Laat ons ook vooral weten wat uw wensen zijn. Wij denken graag met u mee.

Sinds mei 2020 zijn we aangesloten bij de ANWB als Gastvrijpunt. Wij bieden daarmee een extra service aan voor fietsers en wandelaars, zoals de aanwezigheid van: een EHBO-set waaronder een (blaren)pleister plakken, een fietsreparatieset inclusief pomp, opladen van de e-bike accu en het inzien van een kaart van de omgeving. ANWB-acties die hierop betrekking hebben, vermelden wij op onze Facebookpagina. Meer informatie kunt u hier vinden.

Ons gezellige terras is ieder weekend, onder voorbehoud van het weer, geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. Het seizoen loopt van april tot medio oktober. Auto’s kunnen op het parkeerterrein van de voetbal (afstand is circa 100 meter) of aan de overkant (Hertog Albrechtstraat) worden geparkeerd. (Brom)fietsen op eigen terrein.

Voor actuele informatie, promo’s/acties en onze openingstijden kunt u het beste onze Facebookpagina in de gaten houden. Ons gastvrije team ontvangt u graag op het terras van Het Witte Kerkje.

Terras Team

Graag tot ziens!

Het terras is vanaf april tot medio oktober elk weekend geopend van 10 uur – 17 uur, onder voorbehoud van het weer. Auto’s kunnen aan de overzijde worden geparkeerd, (brom)fietsen op eigen terrein. Voor actuele informatie, promo’s/acties en onze openingstijden kunt het beste onze Facebook pagina in de gaten houden. Ons gastvrije team heet u van harte welkom, graag tot ziens!

Facebook pagina

Bezoek onze kerk

  • Het Witte Kerkje

  • Stationsweg 15
  • 2435 AN Zevenhoven