Even voorstellen

Wonen in een kerk. Het was altijd al onze droom. Met de aankoop en de verbouwing van het Witte Kerkje in Zevenhoven kwam onze droom uit. Wij zijn Albert en Karin en vertellen u graag wie wij zijn.

BB Wit kerkje

Albert den Hertog

Ik ben Albert den Hertog en al meer dan 30 jaar een succesvol en vakbekwaam schilder.  Naast schilderen is onderhoud van gebouwen ook een van mijn bezigheden. Dit houdt in reparatie, restauratie, vernieuwen en verbouwen. Ons project ‘Het Witte Kerkje’ was dan ook precies op mijn lijf geschreven.

Het complete traject vond ik geweldig. Van de schetsen aan de tekentafel tot het aflakken van de ornamenten én van de reparatie van de fundering tot aan het vernieuwen van het dak. Hier ligt mijn passie en als professional wil ik mij in de toekomst meer richten op het aanbieden van een totaalconcept voor binnen- en buitenschilderwerk. Verder ben ik een echte Bourgondiër. Ik houd van Italië, la dolce vita en de rol van gastheer past mij. Een praatje met geïnteresseerden mondt dan ook vaak uit tot een spontane rondleiding in de kerk waarbij ik met trots ons verhaal vertel.

witte kerkje-40

Karin Daams

Ik ben Karin Daams, van origine Brabantse en in 1999 verhuisd naar het Groene Hart. Toen ik Albert leerde kennen, woonde ik in eenzelfde kerkje in Nieuwkoop. Hoe kan het lopen, vraag ik mij weleens af.

Naast mijn parttime dienstverband als directiesecretaresse op Schiphol en de zorg voor onze drie kinderen, heb ik een eigen praktijk aan huis in natuurgeneeskunde. Ik richt mij hierbij op mensen die met natuurlijke middelen een duurzame gezondheid nastreven. Want voeding, beweging en gezondheid heeft mijn volle aandacht. In het runnen van de B&B en het terras kan ik mijn ziel en zaligheid kwijt. Mede hierdoor heb ik zoveel leuke en interessante mensen ontmoet. Het geeft mij energie en voldoening. Ik voel mij een bevoorrecht mens en ik wil ons geluk graag met u delen.

Wilt u reserveren of heeft u nog vragen?

Bel dan naar +316 – 1130 0197 of mail naar karin@hetwittekerkje.com.
Het onderstaande formulier invullen kan natuurlijk ook. We staan u graag te woord!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Bezoek onze kerk

    • Het Witte Kerkje

    • Stationsweg 15
    • 2435 AN Zevenhoven